Hirdetés

A Microsoft ezen a hétvégén sem hagy minket ingyen játékok nélkül

|

Díjmentes lövöldözés, szökés és sportolás várja a játékosokat Xbox One-on.

Hirdetés

Visszatért az Xbox Free Play Days akciója, ami azt jelenti, hogy néhány napig teljesen ingyen játszhatunk bizonyos címeket. Ezúttal nem éppen a legismertebb játékok közül válogatott a Microsoft, ugyanakkor ismételten sikerült egy olyan összeállítással meglepnie minket, ami egészen eltérő kalandokat tartalmaz, szóval ha nem tudjátok mivel elfoglalni magatokat a hétvégén, akkor mindenképp érdemes lehet élni az ajánlattal.

Hirdetés

A mostani időszak magyar idő szerint október 15-én kezdődött el, és egészen október 19-ig tart, ami azt jelenti, hogy egész hétvégén pöröghet a móka. Ezen idő alatt ingyenesen játszható egy taktikus FPS, a Warface: Breakout, valamint a The Escapists 2, amiben a világ legkeményebb börtöneiből kell meglógnunk. Ha pedig megunnánk az akciózást, akkor némi levezetésként fejest ugorhatunk az AO Tennis 2-be, hogy ütögessünk egy kicsit.

Értelemszerűen most is szükségetek lesz egy aktív Xbox Live Gold előfizetésre vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagságra, ha ki szeretnétek próbálni az ingyen játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)