Hirdetés

A Microsoft három játékot is ingyenessé tesz a hétvégére

|

Csupán egy Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetős kell hozzájuk.

Hirdetés

Szeptemberben újfent négy játékot kapnak az Xbox Live Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői a Games with Gold promóciónak köszönhetően, amelynek keretében szeptember 1. és 30. között a Tom Clancy's The Division jár, szeptember 16. és október 15. között a The Book of Unwritten Tales 2 elérhető, valamint a hónap második felében az Armed and Dangerous is a csomagba került.

De az Xbox Live Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői nem csak ezekben részesülhetnek szeptemberben, erre a hétvégére ugyanis három játék is ingyenessé válik számukra. 

Hirdetés

Egészen pontosan tegnaptól kezdve él az ingyen játékteszt lehetősége: az első a Crytek belső nézetes, vadászatra kiélezett akciójátéka, a Hunt: Showdown, a második a Warhammer univerzumba helyezett akció-szerepjáték, a Warhammer: Chaosbane, a harmadik pedig a Rare kooperatív kalózos mókája, a Sea of Thieves

Aki a szeptember 17. és 20. közötti ingyenes időszak alatt kedvet kap bármelyikhez, az akciósan (50-70 százalékos kedvezményekkel) megvásárolhatja őket, a táposabb kiadásokat is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)