Hirdetés

A Microsoft már nem is próbálkozik, kiderült, mik lesznek az Xbox februári ingyenes játékai

|

Ezekért az ingyenes Games with Gold játékokért sem fognak az emberek a szívükhöz kapni.

Hirdetés

Hosszú idő óta egyértelmű, a Microsoft teljesen elengedte azt a vonalat, hogy versenyezzen a havi ingyenes játékok frontján a PS Plusszal, számukra már csak a Game Pass fontos, a Games with Gold pedig egy szükséges teher, amit minden hónapban le kell tudni. Arra viszont immár tényleg teljesen felesleges számítani, hogy nagyobb, izgalmasabb AAA-címeket kapjunk meg ezen keresztül.

Erre a tendenciára fog ráerősíteni a 2023 februárjára bedobott két újabb Games with Gold játék is. Kár szépíteni, alsópolcos címekről van szó, az egyikük 25, a másik pedig 15 dolláros ajánlott fogyasztói árral fut. Az ár persze még nem minden.

Hirdetés

Február elsején a For the King című stratégiai RPG érkezik, mai a klasszikus társasjátékos alapokat vegyíti roguelike elemekkel. A játék egészen a hónap utolsó napjáig elérhető marad.

Ezen kívül február 16-tól a Live-előfizetők letölthetik a Guts N Goals című alkotást is. Egy igazán rendhagyó sportjátékról van szó, melyben válogatott eszközökkel kell megakadályozni ellenfelünket a pontszerzésben.

Maradjunk annyiban, a februári PS Plus felhozatal picit combosabb lett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)