Hirdetés

A mostani Xbox Free Play Days lesz az ingyenes hétvégék legerősebbike

|

Három kiváló játékot pörgethettek, ha van otthon egy Xbox konzolotok.

Hirdetés

Ha játszanál valamit a hétvégén, de még nem tudod, hogy mit, akkor érdemes lehet ránézned a Free Play Days mostani kínálatára. Ritka az olyan hétvége, amikor a piac legjobb verekedős játéka, egy Star Wars cím, és egy szórakoztató platformer kerül egy kupacba. Szerencsénkre most ez történt, így mind a Star Wars: Squadrons, mind a Dragon Ball FighterZ, mind pedig a Yooka-Laylee ingyenesen játszhatóvá váltak a hétvégén.

Ahhoz, hogy a fenti hármas valamelyikét kipróbálhasd szükséged lesz egy Xbox konzolra, illetve egy Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetésre. Ha ezek megvannak, akkor már töltheted is az egyiket, vagy akár mindhármat.

Hirdetés

Ha megtetszenek a címek, akkor a háromból kettőt most nyomott áron szerezhetsz be:

- Star Wars: Suadrons - 13 990 Ft helyett most 9 390 Ft
- Yooka-Laylee - 8 990 Ft helyett 2 245 Ft

Simán lehet, hogy éppen ezerrel dübörög nálad a Star Wars hype, nem vagy egyedül, mi is izgatottan olvastuk (és írtuk), hogy egyre több stúdió fog nekilátni a messzi-messzi galaxisban játszódó címek gyártásának. Ha nem bírsz a felgyülemlett izgalommal, akkor levezetheted azt néhány vadászgép kilövésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)