Hirdetés

A nagy leárazások közepette sem hagy minket ajándék nélkül az Epic Games

|

Az "ingyenes" végülis még olcsóbb, mint az "akciós".

Hirdetés

Nem kell sokáig keresgélni, hogy ütős akciókat találjunk: a holnapi Black Friday miatt a Steam, a GOG, az Xbox Store, a PlayStation Store és az Epic Games Store is rengeteg játékot kínál jelentős kedvezménnyel, köztük több olyannal, ami idén jelent meg. Sok esetben nem is óvatoskodtak, 30-50%-ot spórolhatunk, ha most lecsapunk az ajánlatokra.

Aki már úgy érzi, eleget költött, az mindenképp húzza be a theHunter: Call of the Wildot. Az Epic Games egyik aktuális ajándékában az erdőben vadászhatünk különböző állatokra, akik nem akarják, hogy le legyenek vadászva, így mindenféle trükkös taktikákat, módszereket kell bevetnünk a becserkészésük érdekében. Akár barátainkkal is kalandra indulhatunk a kooperatív és kompetitív módokban.

Hirdetés

A másik ajándék a hétre egy üdvözlőcsomag az Antstream Arcade szolgáltatáshoz. Ezt aktiválva 1090 Gemet kapunk, amikkel hozzáférhetünk a több mint 1000 retro játékhoz, kihívásokhoz, korlátozott idejű bajnokságokhoz. Egy ilyen csomag egyébként 14,99 dollárba kerülne.

A letöltéshez a fenti linkek valamelyikén vagy a PC-s kliensen keresztül nyissátok meg az áruházat, és a játékok adatlapján a GET gombra bökéssel adhatjátok az ajándékokat Epic Games fiókotokhoz (bejelentkezést követően).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)