Hirdetés

A nagy siker miatt ingyenes lett a Titanfall 2, de érdemes sietni

|

A Respawn is örömmel fogadta a napokban tapasztalt érdeklődést.

Hirdetés

Az Apex Legends közelgő 9. szezonja, valamint egy jelentős leárazás kellett ahhoz, hogy a Respawn Entertainment játéka soha nem látott népszerűségnek örvendhessen a Steamen. A csapat ezt érthető módon igyekszik meglovagolni, és ideiglenesen mindenki előtt megnyitotta a kapukat PC-n. 

A hétvégén, egész pontosan május 3. este 9-ig ingyenesen játszható a Titanfall 2 a Steamen, így akár végig is tolhatjátok a kampányt - nagyon érdemes, az elmúlt évek egyik legjobb egyjátékos élményét kínálja. 

Hirdetés

A többi platformon sajnos nem él ilyen ajánlat, viszont továbbra is megtalálható a teljes játék az EA Play kínálatában, ami PC-n 3,99 euróba kerül egy hónapra, PlayStationön 1229 Ft, Xboxon pedig 990 Ft. 

Az Apex Legends 9. szezonja a héten indul, május 4-étől vághatunk bele az új kalandokba. A játék a Titanfall világában játszódik, bár ennek eddig viszonylag kevés nyomát láthattuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)