Hirdetés

A PS5-be épített Astro's Playroom jó pár órányi szórakozást ígér

|

Rengeteg kiváló játékot lehet majd nyomni már a PS5 megjelenésének napján is, de jó esély van rá, hogy a Playroommal fogunk kezdeni.

Hirdetés

Demon's Souls vagy Spider-Man: Miles Morales letöltése eltarthat egy darabig, szóval addig mindenki nyugodtan rácsaphat majd az Astro's Playroom ikonjára. A 3D-s platformer minden PlayStation 5-ön ott figyel majd, így nem kerül semmibe, és egy bemutatójátékhoz mérten komoly mennyiségű tartalmat ígér.

Hirdetés

A játék fejlesztésének vezetője, Nicolas Doucet adott egy rövid interjút a Famitsu újságíróinak, ebben elmesélte, hogy az Astro's Playroomban bőséggel lesznek gyűjthető apróságok. Utóbbiaknak is köszönhető, hogy akár 4-5 órán keresztül is lefoglalhat majd minket a móka. Emellett lesz még benne Time Attack mód, és az abban nyújtott teljesítményünkkel felkerülhetünk a globális ranglétra valamelyik fokára.

Doucet hozzátette, hogy a Playroomban rengeteg utalás és easter egg lesz, melyek érintik a PlayStation brand legismertebb címeit. Tökéletes választásnak ígérkezik ez az ötödik generáció nyitódarabjainak felvezetéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)