Hirdetés

A Rainbow Six: Siege ingyenesen játszható a hétvégén

|

Ráadásul jóval olcsóbban húzhatjuk be a játékot, és megtarthatjuk az ingyenes időszak alatt elért eredményeinket is.

Hirdetés

A Ubisoft nincs sikere csúcsán az utóbbi időkben, de mindettől függetlenül a Rainbow Six: Siege népszerűsége továbbra is töretlen. A kiadó szeretné tovább bővíteni a felhasználóbázist, így a hétvégén ingyenesen vehetünk részt meccsekben, és ha megtetszik a játék, akkor kifejezetten kedvező áron juthattok hozzá ez idő alatt. 

Hirdetés

Június 11 és 14 között bárki ingyen belevághat a Ubisoft remek kompetitív lövöldéjébe, hogy megtapasztalja, milyen támadóként bevenni egy épületet, vagy éppen megvédeni azt a  betörő ellenségtől. Ezalatt az idő alatt, 67%-os leárazás is van a játékon, így ha nagyon bejön nektek az operátor szerepkör, akkor igen kedvező áron húzhatjátok be a Rainbow Six: Siege-et, és még az ingyenes időszakban elért haladásotok is megmarad. 

Ha esetleg meg van nektek a The Division 2, akkor szintén érdemes lehet részt vegyetek az ingyenes hétvégén, ugyanis egy "Thermite Outfitet" oldhattok fel vele az ügynökötökhöz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)