Hirdetés

A Spider-Man lehet az egyik júniusi PlayStation Plus ingyen játék

|

PS Plus ajándékjáték lehet a Spider-Man, nagyon úgy fest, hogy hamarosan tömegével indulhatunk hálóhintázni New Yorkba.

Hirdetés

A Spider-Man vitán felül a 2018-as év egyik legjobb játéka volt, és nagyon sokan várják, hogy a PlayStation 5 leleplezése mellett a Sony végre hivatalosan is bejelentse a folytatást. Erre még biztosan várnunk kell, de könnyen lehet, hogy hamarosan minden PS Plus előfizetőnek lehetősége nyílik bepótolni az Insomniac Games játékát. 

Hirdetés

Elvileg a brit PlayStation Store-ban lőtték az alábbi képet, ami arról árulkodik, hogy a PS Plus előfizetők a 2018-as Spider-Man játékot zsákolhatják majd be teljesen ingyen a következő hónapban. A lefotózott képernyőn azt láthatjátok, hogy mikor a brit oldalon ki akarták választani, a Spider-Man alapkiadását vagy a Game of the Year Editiont pakolnák-e a digitális kosárba, az alapverzió mellett megjelent a kis arany PS Plus logó, valamint a "Free" felirat - ebből egyértelműnek tűnik a következtetés, miszerint az előfizetők jussa lesz hamarosan a Spider-Man.

Remélhetőleg nem is olyan sokára megtörténik a hivatalos bejelentés, és nem kell tovább találgatnunk. Ti örülnétek, ha tényleg az Insomniac Games-féle Spider-Man lenne az egyik júniusi PS Plus-os játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)