Hirdetés

A Star Citizen egészen december elejéig ingyenesen játszható

|

Kezdetét vette a játék legnagyobb eseménye, az IAE, ami rengeteg érdekességgel várja az önjelölt pilótákat.

Hirdetés

A rajongók rengeteg pénzt öltek már bele a Star Citizenbe, ami az eltelt évek során ugyan elég sokat fejlődött, de továbbra is csak sejteni lehet, hogy pontosan mikor is készülhet el végre. Persze a grandiózus űrkaland már most is játszható formában van, és elég sokan pörgetik is, de most azoknak is lehetőségük van űrhajóba pattanni, akik szívesen megnéznék a projektet, de nem szeretnének ezért cserébe fizetni.

Kezdetét vette ugyanis a Star Citizen legnagyobb eseménye, az Intergalactic Aerospace Expo, aminek a játékbeli microTech ad otthont. A 13 napig tartó buli során csodás kiállítások várják a játékosokat, akik így találkozhatnak a legütősebb fegyvereivel, páncélzataival, festéseivel, és természetesen űrhajóival, amelyek közül szinte mindegyiket el is vihetik majd egy tesztkörre.

Hirdetés

Az event során repülhetünk először a Crusader Mercury Star Runnerével, a Consolidated Outlands pedig egy különleges meglepetéssel készül a látogatóknak, tehát mindenképp érdemes lesz majd ellátogatni az IAE-re.

A játékbeli esemény ideje alatt ráadásul teljesen ingyenesen játszható a Star Citizen mindenki számára, így az újoncok is belekóstolhatnak az űrkalandba, sőt, akár száznál is több űrhajót kipróbálhatnak. Ha még több részletre vagytok kíváncsiak az IAE kapcsán, akkor érdemes átnézni az alábbi infografikát (kattintsatok a képre, hogy teljes méretében megnyíljon)

Ti kipróbáljátok majd a Star Citizent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)