Hirdetés

A Star Citizen most 10 napig ingyenesen játszható

|

A Roberts Space Industries régóta készülő, masszív űrszimulátorát szeptember 23-ig mindenki elviheti egy körre.

Hirdetés

A Star Citizen mindenképpen az utóbbi tíz év egyik legmegosztóbb videojátékos jelensége: egyfelől már az első közösségi kampány óta folyamatosan öntik bele a pénzt a kitartó rajongók, másfelől egyre népesebb azon játékosok tábora, akiknek lassan elfogy a türelme a látszólag soha el nem készülő játékkal szemben.

A legutóbbi ingyenes időszak után most a csapat ismét bejelentette, hogy bárki számára kipróbálható lesz a játék egészen szeptember 23-ig. Az apropó nem más, mint a Ship Showdown, vagyis egy közösségi esemény, melynek keretében a játékosok szavazással dönthetik el, hogy melyik a kedvenc hajójuk, ennek örömére pedig az akció ideje alatt minden játékos szabadon választhat 16 hajó közül.

Hirdetés

Ha szeretnétek részt venni a mókában, akkor nincs más dolgotok, mint létrehozni egy RSI accountot (ha még nincs), majd beírni a "showdown2950" kódot ezen az oldalon. Már csak azért is érdemes kipróbálni, mert ha megtetszik a játék, akkor az esemény ideje alatt akciósan szerezhetitek be az egyik starter packot.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Ti kitartotok még a Star Citizen mellett, vagy már teljesen kiábrándultatok a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)