Hirdetés

A Stellaris ingyen hétvégéje egy frissítéssel együtt érkezett

|

Akár veterán uralkodója vagy a Stellaris galaxisának, akár csak most kacsingatsz a játék felé, érdemes lesz most belekóstolni az élménybe.

Hirdetés

Megdöbbenünk mindig az idő rohanásán, de a Paradox űrfoglalós stratégiai mókája idén már a hatodik születésnapját ünnepli (bizony, ez a Stellaris teszt sem ma született már). A jeles alkalom okán a fejlesztők meghívnak mindenkit egy körre a Stellaris ingyenes hétvégéjén keresztül.

A játékot már bárki letöltheti egy működő PC birtokában, és szabadon pörgetheti azt egészen május 23-ig. Persze a születésnap nem csak az újoncoknak kedvez: a veterán játékosok kiélvezhetik a legutóbbi frissítés finomításait. A 3.4.3 ugyan nem hozott új tartalmakat, de a srácok rendbe tettek egy csomó apróságot, melyeket nem sikerült lecsiszolni az Overlord indulása előtt.

Hirdetés

Mostantól például már azonnal lerohanhatunk egy bolygót, ha lázadás van, ahelyett, hogy ki kellene várnunk a 10 évnyi tűzszünet végét. A lázadások sem fognak egyébként azonnal elmúlni, mivel az ezt okozó bugot kiirtották (mondjuk ez nem mindenkinek jó hír).

Aki az ingyenes hétvége után is folytatná a galaktikus székfoglalósdit az most 80 százalékos kedvezménnyel húzhatja be a Stellarist és annak kiegészítőit.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)