Hirdetés

A The Division 2-t teljesen ingyen pörgethetjük a hétvégén

|

A Ubisoft ismét kegyes kedvében van, és mindenki előtt megnyitotta a lehetőséget egy kis washingtoni csetepatéra.

Hirdetés

Az elmúlt egy évet a Ubisoft valószínűleg mihamarabb próbálja majd elfelejteni, hiszen anyagi bukások mellett komoly botrányok is összeforrtak a cég nevével. A The Division 2 annak ellenére nem csengetett jól a kasszáknál, hogy egy kifejezetten élvezetes lövölde lett - erről most bárki megbizonyosodhat, hiszen a játék a hétvégén teljesen ingyen pörgethető lesz.

A francia kiadó nemrég jelentette be honlapján, hogy a szeptember 24-én szabadon játszhatóvá teszik a mókát, amit bárki térítésmentesen pörgethet egészen szeptember 28-ig, ha bejelentkezik Uplayen vagy Epic Games Store-on keresztül. PlayStation 4-en és Xbox One-on egyszerűen csak le kell töltenetek a játékot, de természetesen az online játékhoz szükség lesz a megfelelő előfizetésekre.

Hirdetés

A The Division 2-nek már volt egy ingyenes hétvégéje, az azalatt elért játékbéli teljesítmények természetesen átvándorolnak a mostani alkalomra is, tehát nem kell újból elölről kezdenetek mindent. Ha pedig megtetszik a kihalt Washingtonban való fegyveres rendfenntartás, akkor most egy igen combos leárazás keretében húzhatjátok be a Tom Clancy's The Division 2-t, hiszen 85 százalékos leárazást kapott a játék.

Ha tehát éppen kifogytatok a címekből a hétvégére, akkor ez egy remek választás lehet egy kis elfoglaltságra. Ti belenéztek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)