Hirdetés

A Bethesda ingyen adja a The Elder Scrolls Online egyik kiegészítőjét

|

Ha csak a The Elder Scrolls Online alapjátékkal rendelkezel, akkor ez egy örömteli nap lesz számodra. Egy egész kiegészítőt zsebelhetsz most be ingyen.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online lett a franchise rajongóinak mekkája. A játék rengeteg kiegészítővel és DLC-vel bővült az elmúlt években, és mostanra már minden kedvenc régiónkat bejárhatjuk segítségével. Persze minden új fejezetért fizetni kell, de ez legalább az egyik régió esetében ma megváltozott.

Ugyanis roppant kellemes meglepetésként a Morrowind kiegészítő egésze ingyenessé vált, így ha fel akarjátok fedezni a sötételfek otthonát, akkor nincs más dolgotok, mint bejelentkezni a játékba.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint ez nem egy hétvégi próbaidőszak vagy hasonló: a belátható jövőben ingyenes marad majd a Morrowind, szóval nem kell rohanni a kalandozással. Az előfordulhat, hogy a kiegészítő tartalmai nem válnak automatikusan elérhetővé, de ebben az esetben ingyen megtaláljuk majd a csomagot a Crown Store-ban.

Az egyetlen keserű apróság ebben az egészben, hogy a warden kaszthoz nem kapunk ily módon hozzáférést, azért külön kell majd fizetniük a lelkes erdőkerülőknek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)