Hirdetés

A Watch Dogs Legion ingyenesen játszható a hétvégén

|

Ha még nem volt alkalmad kipróbálni a Ubisoft alkotását, akkor itt a lehetőség.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a Watch Dogs: Legion útja, főleg ami a megjelenés utáni tartalomfolyamot illeti. Szerencsére a fejlesztők összekapták magukat az elmúlt hónapokban, és olyan extrákkal jöttek ki, mint a Watch Dogs: Legion of the Dead, ami egy zombis játékmódja a modern sandboxnak.

Nem vitás, mostanra szépen feltöltötték a játékot tartalommal, amit mind ki is próbálhatunk az ingyenes hétvégén. Az előtöltés már él, így egy nappal előbb felkészülhetünk az indulásra.

Hirdetés

Teljesen ingyen lesz játszható a Watch Dogs: Legion, annak minden tartalmával együtt szeptember 3-tól szeptember 5-ig. Minden elért eredményünket és mentésünket megtarthatjuk, így ha a későbbiekben behúznánk véglegesen a játékot, akkor ott folytathatjuk majd, ahol abbahagytuk.

Megvenni sem lesz butaság a Legiont a következő napokban, mivel a Ubisoft most levágta a sztenderd kiadás árát 24 euróra a szokásos 60-ról.

A Watch Dogs: Legion tavaly októberben jelent meg, és langyos fogadtatásban részesítették mind a kritikusok, mind a vásárlók. Egy ingyen próbakört azért megérdemel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)