Hirdetés

A Xbox Free Play Days ingyen játékai sportossá teszik a hétvégédet

|

Oké, nem kell kimenni a szobából, de a heti játékfelhozatal így is a szabadba csábít.

Hirdetés

Ahogy azt már az Xbox tulajdonosok megszokhatták, a Microsoft ezúttal is egy Free Play Days alkalommal kényezteti a Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőket. A szolgáltatás felhasználói ismét elérhetnek pár játékot ingyen, melyeket szabadon pörgethetnek egészen hétfőig.

A mostani felhozatal közepesen sportosra sikerült, köszönhetően a PGA Tour 2K21 és a Riders Republic jelenlétének. Akiket a sportjátékok kevésbé érdekelnek, azokat a Valkyria Revolution taktikai izgalmai várják.

Hirdetés

Ezeket a játékokat most ingyen és korlátozások nélkül tölthetitek és pörgethetitek a következő néhány napban, de ha a jövő héten (és azon túl) is folytatnátok a mókázást, akkor érdemes lesz beszerezni a választott címeket. A fenti hármas most akciósan érhető el az Xbox üzletében:

Ti kipróbáljátok majd valamelyiket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)