Hirdetés

Akár ingyen a tiéd lehet a Battlefield két legutóbb megjelent része

|

A Prime Gaming előfizetői két újabb ajándéknak örülhetnek.

Hirdetés

Habár nincs már annyira messze a Battlefield 2042 megjelenése, azért még bőven akad időnk arra, hogy bepótoljuk a sorozat korábbi részeit. A 2018-ban debütált Battlefield V nem lett olyan népszerű, mint 2016-os elődje, a Battlefield 1, de azért mindkét játéknak vannak olyan pozitív elemei, amelyek miatt még most érdemes lehet elővenni őket, és egy különleges ajánlatnak hála mindkettőt beszerezhetjük ingyen.

Hirdetés

Ezúttal nem arról van szó, hogy szimplán kattintunk párat, és miénk a két Battlefield-játék, hanem picit macerásabb a dolog. Az ajándékok ugyanis az Amazon által menedzselt Prime Gamingen keresztül zsebelhetők be. A Battlefield 1 már most elérhető (augusztus 4-ig), a Battlefield V pedig augusztus 2. és október 1. között lesz megszerezhető az előfizetők számára, ráadásul mindkét esetben az Originen regisztrálhatjuk be a kapott kulcsot.

Ha titeket is érdekel az ajánlat, akkor látogassatok el a Prime Gaming oldalára, ahol seperc alatt regisztrálhattok, és máris tiétek lehet a Battlefield 1. A kódot legkésőbb augusztus 20-ig be kell váltani. A Prime Gaming havi 5,99 euróba kerül, de 7 napig ingyenesen kipróbálható, és ellentétben az EA Play-jel, itt a játék akkor is játszható marad, ha már nem vagyunk előfizetők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)