Hirdetés

Akarsz ingyen füvet nyírni? Van még más jó ötletünk is a hétvégére!

|

Az Xbox Free Play Days egyszerre örvendezteti meg a verdák, a fűnyírók és a vonatok szerelmeseit.

Hirdetés

A Microsoft és az Xbox minden hétvégén meglep minket egy ingyenes időszakkal az Xbox Free Play Days képében, amelynek keretében különböző játékokat próbálgathatunk ki költségek és kötöttségek nélkül - olyanokat is, amik nem szerepelnek a Game Pass felhozatalában. 

Nincs ez másként most sem, a mostani válogatást összeállító munkatárs pedig minden bizonnyal nagyon rá van pörögve a gépekre, ugyanis ezen a hétvégén, azaz január 26. és január 29. között három olyan alkotás került be az ingyen kipróbálható címek közé, amikben irányítani kell valamit. 

Az egyik és talán a legismertebb közülük az Assetto Corsa Competizione, a Kunos Simulazioni és az 505 Games közös versenyjátéka, amely az Unreal Engine 4 erejével elképesztően részletes szimulációs élményt és fotorealisztikus látványvilágot ígér. A tesztünk alapján élvezet benne vezetni, még ha nem is hibátlan az összkép.

Hirdetés

Aztán ott van a Lawn Mowing Simulator, a fűnyíró szimulátor, amit egy időben annyira felkaptak a játékosok, hogy több nézője volt Twitchen, mint a Call of Duty: Warzone-nak. Itt a tökéletes alkalom, hogy ingyen belekóstoljatok. Végül ott van a Train Sim World 3: Deluxe Edition, ami a vonatrajongókat megcélozva az '50-es évekbe kalauzol el. 

Szokás szerint mindhárom játék esetében továbbvihetjük az elért eredményeket és mentéseket, ha úgy döntünk a Free Play Days után, hogy megvásároljuk a játékokat. Kettőt ráadásul nagy kedvezménnyel szerezhetünk be, ha nagyon megtetszett: 

A Lawn Mowing Simulator és a Train Sim World 3: Standard Edition egyébként megtalálható az Xbox Game Pass kínálatában, szóval ha van konzolotok, akkor az ingyenes időszak után is játszhattok velük, csak egy előfizetés kell hozzá (ami az újaknak csak 300 forint az első hónapra). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)