Hirdetés

A Valhalla tiszteletére ismét ingyen tölthető az Assassin's Creed 2

|

Az új epizód, a Valhalla leleplezésének örömére a Ubisoft kedveskedni akar a lelkes aszaszinoknak, az Assassin's Creed 2 ingyen elérhető most!

Hirdetés

A Ubisoft nem borzolta tovább a csuklyás testvériség rajongóinak idegeit, és egy ütős előzetessel bejelentette az új Assassin's Creed játékot, a vikingeket középpontba állító Valhallát. A várakozás közben összeraktuk nektek az széria eddig megjelent részeinek rangsorát, a Ubisoft jóvoltából pedig most behúzhatjátok az általunk megszavazott első helyezettet. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed 2 ma már egy kissé koros, hiszen több mint tíz év alatt rengeteget fejlődött a játékipar, ezzel együtt a széria is, de letagadhatatlan, hogy ha nincs a reneszánsz Itáliába kalauzoló rész, akkor nem kizárt, hogy közel sem élt volna meg ennyi részt a sorozat. A szerethető főhős, a fantasztikus környezet, az első rész után kijavított mechanikák mind-mind elképesztően emlékezetessé teszik második részt. 

A Ubisoft pedig azzal szeretné megünnepelni az új rész bejelentését, hogy ingyen rendelkezésünkre bocsátja ezt az igazi klasszikust. Ha szeretnétek beszerezni, akkor szükségetek lesz a Uplay alkalmazásra is, melyen keresztül térítésmentesen adhatjátok könyvtáratokhoz az Assassin's Creed 2-t; ezután, ha szeretnétek megismerkedni a franchise történelmének legikonikusabb főhősével, Ezio Auditoréval, már csak telepítenetek kell, majd belevágnotok a kalandba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)