Hirdetés

Az A Total War Saga: Troy első DLC-je is ingyenes lesz, de csak rövid ideig

|

Akárcsak az alapjátékot, az Amazons DLC-t is ingyen adja ideiglenesen az Epic Games Store az A Total War Saga: Troy-hoz.

Hirdetés

Bár egy vagyonba került az Epic Gamesnek az átmenetileg ingyenes A Total War Saga: Troy, mégis megérte, hiszen hatalmas volt az érdeklődés a stratégiai játék iránt, még a Creative Assembly fejlesztőit is meglepte a mértéke (a statisztikák szerint körülbelül 7,5 millió játékos zsákolta be). Akinek sikerült behúznia az értékes és minőségi ajándékot, az bizonyára örülni fog neki, hogy a legelső DLC grátiszként jár hozzá - de csak azoknak, akik egy adott időszakban lecsapnak rá.

Hirdetés

Az A Total War Saga: Troy első csomagja Amazons néven érkezik a jövő hét folyamán, amelyben az amazonok királynője, Pentheszileia és hercegnője, Hippolüté is csatlakoznak az akhájok ellen vívott harchoz, természetesen szívós harcosaikat csatába hívva. Az alábbi trailer többet is mesél róluk: 

Az Amazons DLC szeptember 24-én debütál az Epic Games Store felhozatalában, és egészen október 8-ig lehetőség lesz rá, hogy ingyen beszerezzük. Aki így tesz, az örökre megtarthatja, október 8. után viszont tíz eurót (körülbelül 3600 forintot) fognak elkérni érte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)