Hirdetés

Az e heti Xbox Free Play Days focit és apokalipszist hoz el nektek

|

Három egészen eltérő játékot pörgethetnek ismét az Xbox tulajok, melyekből kettő egy nagy nyílt világban enged szabadjára bennünket.

Hirdetés

A Microsoftnál már szép hagyomány, hogy minden hétvégén új játékokkal kedveskednek az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek. Akik befizették a tagságit, azok hétvégente kipróbálhatnak 1-1 új címet, és ha valamelyik megtetszett nekik, akkor azt általában akciósan behúzhatják.

Most is hasonló a helyzet: a következő napokban az Xboxos tábor a Fallout 76-ot, az Ark: Survival Evolvedot és a Football Manager 2021-et próbálgathatja.

Hirdetés

Már mindhárom cím ingyenesen pörgethető, de az Ark és a Football Manager esetében az alkalom június 13-ig tart, míg a Fallout 76-ot június 16-ig élvezhetjük. A próbaidő alatt elért eredményeinket mind megtarthatjuk, és tovább vihetjük azokat, ha később begyűjtenénk a játékokat.

Aki vásárláson gondolkozik, az ne habozzon sokat, mivel a hétvégén akciósak is az említett címek.

A Fallout 76-ot kifejezetten érdemes kipróbálni, mivel a cucc rengeteg frissítést és tartalmi csomagot kapott a megjelenése óta eltelt időszakban. Egy második tesztkört megér, pláne, ha ingyen van a próba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként most nem csak a hétvégi ingyen játékoknak lehet örülni, ha új Game Pass előfizető vagy, vagy legalább 6 hónapja nem voltál aktív, akkor egy nagyon komoly akcióval lepünk meg téged, kattints ide! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)