Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb multis játékot adja most ingyen az Epic Games

|

Eddig sem kellett érte sokat fizetni, így meg aztán pláne érdemes behúzni.

Hirdetés

Mint ahogy az a nagy leárazások során lenni szokott, az Epic Games titokzatoskodik, nem tudhatjuk, melyik játék lesz ingyenes a következő héten. Legutóbb az NBA 2K21-gyel leptek meg minket (ami nyilván nem való mindenkinek, de mégis csak egy teljes árú cím), a hét ajándéka pedig...

az Among Us.

Bizony, az egyébként is fillérekért megvásárolható Among Us június 3-ig teljesen ingyen tölthető le az Epic Games Store-ból. A 2018-ban megjelent játék idén tarolta le a világot, miután felkapták a streamerek, milliók kezdtek el imposztorok után kutatni, vagy épp szörnyként lemészárolni pajtásaikat.

Hirdetés

Mint minden más, az Epic Games által ingyen adott játékot, úgy ezt is könnyen beszerezheted: látogass el vagy a fenti linkre kattintva, vagy a klienst megnyitva az Among Us termékoldalára, majd bejelentkezést követően a GET gombra bökj, és fejezd be a folyamatot. Ezután játszhatsz is, nem kell mást tenned.

A jövő heti játékot szintén nem jelentették be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)