Hirdetés

Az Elite: Dangerous és még egy játék ingyenes most az Epic Games Store-ban

|

Különösen jó ez a hét azoknak, akik szeretnek értékes játékokhoz ingyen hozzájutni, és nem bánják, ha ezért az Epic Games Store-ba kell látogatniuk.

Hirdetés

Az előző ingyenes játék, a The Textorcist a titkárnőkön, újságírókon, démonvadászokon és azokon kívül, akik ugyancsak gépelésből élnek, valószínűleg keveseket mozgatott meg, és ezen a héten is rétegjátékok járnak, de az Elite Dangerous azért csak megér egy próbát akkor is, ha az összetett űrszimulátorok iránt nem rajongunk különösebben.

Mától november 26. 17:00-ig mindenki ingyen töltheti le a Frontier Developments játékát, és saját űrhajóját irányítva vághat neki az ismeretlennek. Megjelenése óta számos kiegészítővel bővült, így akinek az alapcsomag tetszik, kitolhatja a játékidőt - ráadásul a Horizons eleve jár hozzá.

Hirdetés

A hét másik ingyenes játéka a The World Next Door. Ebben egy lázadó tini, Jun a főszereplő, aki egy párhuzamos világban ragad, melyet mágikus lények lepnek el. Meg kell találnia a hazafelé vezető utat, mielőtt kifogyna az időből. A visual novelek elemeit fejtörőkkel és valós idejű harccal vegyítették.

Mindkettőt elérhetitek a linkekre kattintva, vagy az Epic Games klienséből. A jövő héten a MudRunner következik, kemény, sárban dagonyázós szállítmányozás, ami szintén nem való mindenkinek, de egy esélyt annak is adjatok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)