Hirdetés

Az elmúlt évtized egyik lesikeresebb indie kalandját húzhatjátok be ingyen az Epic Games Store-on

|

Azok, akik mindennél többre tartják az atmoszférát a játékokban, nagyon elégedettek lesznek az Epic Games mai ajándékával.

Hirdetés

Az év hátralévő részében minden nap kapunk egy kalandot, ha ellátogatunk az Epic Games Store-ba, ezek között pedig bizony akadnak igazi klasszikusok is. Tegnap a Tropico 5-re tehettünk szert, ha a borongós itthoni időből egy trópusi környékre vágyódtunk volna. A ma élesedő kalandról sok jót el tudunk mondani, de hogy nem szeretnénk a világában élni, az biztos.

Ha figyelemmel követitek az indie játékok piacát, akkor az Inside egészen biztosan felkerült már a radarotokra, hiszen a független fejlesztésű játékok virágkorát beindító egyik kaland, a Limbo fejlesztői rakták össze. Noha itt is egy platformerről beszélünk, a hangsúly nem az ügyességünkön lesz.

Hirdetés

A játék zsenialitása, hogy nagyon minimalista eszközökkel mutat be egy komor és kegyetlen világot, no meg egy pazar történetet.

Ha a 2016-os kaland valamiért kimaradt volna nektek, akkor mindenképp érdemes bepótolni, ugyanis a Playdead tényleg maradandót alkotott. Ahogy azt már megszokhattuk, az Inside ma is 17:00-kor váltotta a Tropico 5-öt, és 24 órátok van arra, hogy behúzzátok. Tegyetek így, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)