Hirdetés

Az Epic Games ingyenes játékai pörgős akciót hoznak a jövő héten

|

Végre nagyobb cím is helyet kap az Epic ingyenes játékai között jövő hét csütörtökön.

Hirdetés

Tudjátok a recepetet, az Epic Games Store minden héten megajándékoz bennünket egy vagy több ingyenes játékkal. A kiadó igyekszik kellemes és változatos választékot összerakni, így kerülhetett sor például a Star Warsos szimulátor után egy kis középkori szerepjátékra. A Fort Triumph és az RPG in a Box után azonban két keményvonalas lövölde válik majd szabadon felmarkolhatóvá, és az egyik egy olyan modern csoda, amit nem akartok kihagyni.

A Saints Row IV egy csodálatosan elborult TPS, amiben szinte semmi sem tabu. A Re-Elected verzió csak tovább finomította az agyrémet, de ha esetleg nem lennél rendben a dubstep puskákkal és a műpéniszekkel, akkor ott lesz neked a Wildcat Gun Machine is. Ez egy felsőnézetes bullet hell akciójáték, gyönyörű (és helyenként undorító) rajzolt képivilággal és a dungeon crawling műfaj minden jellegzetességével.

Hirdetés

A Saints Row IV és a Wildcat Gun Machine december 8-tól lesznek ingyenesek, egészen december 15-ig. A pletykák szerint december 15. után játékeső érkezik, így érdemes lesz szemmel tartani majd az Epic bolti felületét, mert erősen ünnepi hangulatra számíthatunk. Legalábbis mi erősen reménykedünk ebben az eddigi évek tapasztalatai alapján.

Ti beszerzitek majd a jövőheti ingyenes címeket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)