Hirdetés

Az Epic Games jövő heti ingyenes játékai a közös élményekről szólnak

|

Szóljatok a haveroknak, hogy le ne maradjanak: ha mindenki behúzza a jövő heti EGS címeket, akkor lesz pár kellemes estétek.

Hirdetés

Az Epic Games Store egész nagylelkű lett így húsvét környékén: jelenleg a shapez nevű móka mellé a Dying Light Enhanced Edition kínálják teljes ingyen. Utóbbi a mai napig az egyik legjobb coop FPS, amit valaha játszottunk, ez az álláspont nem változott a folytatásának megjelenése után sem.

A jövő hét sem lesz egyébként kevésbé izgalmas az Epic piacterének ingyen játékos szekciójában, mivel még több kooperatív és kompetitív élmény várja majd az ingyenes kosárban turkáló játékosokat.

Az első ajándék a MORDHAU nevű középkori mészárszék lesz, ahol a haverokkal kardozhatjátok le ellenfeleiteket 80 fős csatákban. Aki persze nem szereti a kompetitív megpróbáltatásokat, azoknak ott van a horda-mód, ahol az MI csapatai törnek életünkre.

Hirdetés

A második ajándék egy még meg sem jelent lövölde, a Second Extinction lesz, aminek Early Access verzióját zsebelhetjük be. Egy sci-fi, szörnyvadászós kalandról van szó, ami unalmas estékre tökéletes mókának ígérkezik. Legalábbis egy próbát mindenképpen megér.

Mindkét játék április 13-tól április 20-ig lesz bezsebelhető. Szóljatok a haveroknak, és gyűjtsétek be mind!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)