Hirdetés

Az Epic Games jövő heti ingyenes kínálatát a végtelenségig játszhatod majd

|

Ha szeretsz hosszú távra tervezni, akkor az Epic következő ajándékcsomagja örömmel tölt majd el.

Hirdetés

A távoli jövő háborújába szálhattok be, ha most felléptek az Epic Games Store-ba, és felmarkoljátok az éppen aktuális ingyenes játékot. A Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War a digitális térbe hozta a wargame legjobb elemeit, így mindenképpen érdemes lesz felmarkolni azt.

A Warhammer mellett persze már ott vár a jövő heti kínálat is, ami meglehetősen érdekes lesz, főleg a taktikai játékok szerelmeseinek. A Chess Ultra és a World of Warships kifejezetten nekik szól.

A Chess Ultráról talán keveset kell áradoznunk, hiszen egy virtuális sakkról van szó. A szabályok maradtak a régiek, csak ezúttal elképesztő tálalással kapjuk azokat. Lenyűgöző élményt remélhetünk, amit VR-ban is élvezhetünk online játékosok vagy mesteri MI ellenfelekkel szemben.

Hirdetés

Akiket a sakk kevésbé pörget fel, azoknak ott lesz a World of Warships kezdőkészlet. Az ingyenesen játszható csatahajó-szimulátor egyébként sem kerül semmibe, de az Epic Games Store-ban a jövő héten felmarkolhattok hozzá egy vaskos kis segélycsomagot.

A Chess Ultrát és a World of Warships csomagot március 23-tól március 30-ig tudjátok majd felmarkolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)