Hirdetés

Az Epic Games Store az idei karácsonyra is ajándék játékokkal készül?

|

Egyelőre még nem érkezett hivatalos bejelentés, de egy megbízható szivárogtató szerint idén is készülhetünk játékesőre.

Hirdetés

Az Epic Games Store minden héten megajándékoz bennünket legalább egy ingyenes játékkal, de a karácsonyi még így is kiemelt időszak szokott lenni a platform életében. A 2019-es évben 12 ingyen játékot vágtak hozzánk az ünnepek alatt, 2020-ban és 21-ben ezt már 15 ajándék címre emelték. Mi meg a kalapunkat emeltük. Adja magát a kérdés, hogy mire számíthatunk idén, és egyelőre úgy tűnik, hogy a kiadó 2022-ben is folytatni fogja az adakozás szép hagyományát, amit csak azért is írunk meg nektek ilyen gyorsan, hogy közös mantrával segítsük a kívánság beteljesülését. 

Nyilván azért nem csak álmodozni járunk ide, a felvetés nem teljesen alaptalan, mivel egy korábban már igazolt szivárogtató egészen konkrét terveket vázolt fel az ingyenes Epic Games Store játékot ünnepi tervének kapcsán.

Hirdetés

A Dealabs egyik felhasználója, billbil-kun értésülései szerint a karácsonyi ajándékeső idén december 15. és január 10. között fog elindulni. Alapvetően érdemes az ilyesmit fenntartásokkal kezelni, de billbil-kun korábban helyesen jósolta meg az Epic Games Store, a PlayStation Plus és az Xbox Game Pass több promócióját is. Van mire alapozni, ha róla van szó.

Egyelőre az a lényeg, hogy a Star Wars Squadronst még ingyen be tudjátok húzni, utána pedig érkezik is a következő páros. Reméljük tényleg lesz karácsonyi parti, mert az ünnepekre az Epic nagy címeket szokott bekészíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)