Hirdetés

Az Epic Games Store e heti ingyen játéka egy igazi klasszikus

|

Az Epic Gamesnek köszönhetően a Football Manager 2020 és a Watch Dogs 2 után most egy kicsit régebbi, de nem kevésbé szórakoztató játékkal bővíthetjük könyvtárunkat.

Hirdetés

Egészen erős hét van a hátunk mögött, három játékot is ingyen szerezhettünk meg az Epic Games Store-ból, de aki kihagyta a Football Manager tavalyi részét, a jelenleg még pár hétig legfrissebb Watch Dogsot, vagy a Zoink! csapatát ismertté tevő Stick it to the Mant, bánkódhat (vagy fizethet). 

Mától október 1-jéig a RollerCoaster Tycoon 3 Complete Editiont lehet megszerezni, ami egy friss csomag, és ez azért érdekes, mert az eredeti fejlesztőcsapat, a Frontier Developments állította össze - vagyis azok a fejlesztők, akik a Planet Coasterrel gyakorlatilag letaszították a trónról az Atari franchise-át.

Hirdetés

A csomag az alapjáték mellett a víziparkos Soaked! és a vadvilágos Wild! kiegészítőket is tartalmazza, és 1080p-s felbontással is játszható bármilyen modern rendszeren. Nyilván ebből is látszik, hogy nem remasterre kell számítani, viszont így is megéri behúzni. 

És ha már ingyen játékok: a Rocket League free-to-play lett, és jár mellé 3000 Ft, az A Total War Saga: Troy új kiegészítője pedig limitált ideig ugyancsak ingyenes.

A jövő héten a kiváló Pikuniku következik, akkor is nézzetek vissza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)