Hirdetés

Az Epic Games Store egy nagyon cuki ingyen játékot ad a jövő héten

|

Ha szeretetiek a gyönyörűen animált akciót, és a pörgős beat 'em up címeket, akkor ezt imádni fogjátok.

Hirdetés

Az Epic Games Store minden héten kínál legalább egy, de néha több játékot is teljesen ingyen. Jelenleg egy World of Warships ajándékcsomagot, és a Chess Ultrát tudjátok felmarkolni, de néhány nap múlva cserélődik a kínálat.

A következő ajándék a sorban a Tunche nevű 2D-s akciójáték lesz, amiben számos meseszerű ellenfelet kell majd kiütnünk a karakterünk különleges képességeinek segítségével. Gyakorlatilag egy cuki beat em upról van szó, ami szerintünk mindenképpen figyelmet érdemes egyedi hangulata és látványvilága miatt.

Hirdetés

A játékosok Rumit és barátait irányíthatják, hogy megmentsék a dzsungelüket a hirtelen felbukkant gonosz szörnyektől. Az akciót co-op módban is pörgethetjük, de a trailer alapján egyedül sem fogunk unatkozni.

A fő sztorit alig 8 óra alatt le lehet pörgetni, de van annyi opcionális tartalom a cuccban, hogy 12+ órán át is elszórakoztathatja azokat, akik felmarkolják a játékot. Ha titeket is érdekel a Tunche, akkor ne felejtsétek majd el behúzni azt az Epic Games Store-ban március 30. és április 6. között.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)