Hirdetés

Az Epic Games Store harmadik ajándék játékát is sokan fogják szeretni

|

Letelt a huszonnégy óra, így az Epic Games Store felfedte, hogy mi a mai ingyenes játéka.

Hirdetés

Leginkább talán egy adventi naptárhoz lehetne hasonlítani azt a megoldást, ahogy a Fortnite és az Unreal Engine gazdája, az Epic Games által üzemeltetett piactér megajándékozza a játékosokat. Amíg a promóciós időszak tart, mindennap másik játékról hullik le a csomagolás.

Ami pedig a kínálatot illeti, az rendszerint vegyes szokott lenni, tehát ugyanúgy helyet kapnak benne régebbi alkotások, mint viszonylag frissek, emellett indie fejlesztések keverednek a tripla-A kategória képviselőivel, és olykor az is megesik, hogy valamely ajándékot korábban már be lehetett zsebelni.

Hirdetés

Ez alkalommal a Double Fine 2014-ben kiadott szerepjátékát, a Costume Quest 2-t rejtette a csomagolópapír, melynek mintázatába egy árulkodó denevér szimbólum vegyült. Aki Batmanre tippelt, azt talán majd megvigasztalja a tény, hogy Tim Schaferék alkotása egyáltalán nem rossz darab; az időutazással súlyosbított történet, melynek során Wren, Reynold, Everetty és Lucy igyekeznek megakadályozni a Halloween eltörlésén fáradozó Dr. Orel White ördögi tervét, garantáltan mosolyt fog csalni az arcukra.

A játék megkaparintásához nem kell mást tenni, mint rábökni a fenti linkre, bejelentkezni a fiókunkba, ha még nem tettük meg, majd ezután megnyomni a GET gombot és a Place Orderrel lezárni az egyetlen árva forintunkba sem kerülő tranzakciót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy melyik játékot szerezhetjük meg legközelebb ingyen, arra az alább látható csomagolás mintázatában elrejtett tülkös fejből vagy álarcból következtethetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)