Hirdetés

Az Epic Games Store harmadik karácsonyi ingyen játékának is sokan fognak örülni

|

Nem áll le az Epic Games Store, ma újabb ingyenes játékkal lepett meg bennünket.

Hirdetés

Az ünnepi időszak alatt nem heti, hanem napi rendszerességgel szórja a lootot az Epic Games Store, vagyis minden nap hazai idő szerint délután öt órakor menetrendszerűen megérkezik az újabb ingyenes játék. Tegnap a Neon Abyss volt a soros, ma pedig a Remnant From the Ashes landolt a felhasználók puttonyában.

A bőkezű ajándékozás egészen december 30-ig tart majd, szóval addig mindenképp érdemes lesz délutánonként felnézni a GSO-ra is, mi garantáltan azonnal beszámolunk a legújabb ingyenes címekről.

Hirdetés

A Remnant From the Ashesről még Paca írt nálunk 2019-ben egy tesztet, ezt bátran olvassátok el addig, amíg letöltitek a játékot. Ha szeretitek a soulslike játékokat, akkor mindenképp érdemes lehet tenni vele egy próbát, veszítenivalótok igazából egyáltalán nincs.

Ha ti sem akarok lemaradni a játékról, akkor bökjetek a fentebbi linkre, ezt holnap 17 óráig tehetitek meg. Egyelőre nem tudjuk, mi lesz a következő ingyenes játék, de egy kis nyomot azért most is kaptunk: a holnapi ajándék csomagolópapírján lámpások vannak. Szerintetek ez vajon mire utalhat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)