Hirdetés

Az Epic Games Store hetedik ingyen karácsonyi játékát is érdemes letölteni

|

Különösen azoknak, akik kedvelik a posztapokaliptikus történeteket és nem bánják, ha a játékmenet taktikai érzéket is igényel.

Hirdetés

Aki rendszeresen olvas bennünket, és az elmúlt napokban sem tett le erről a jó szokásáról, az már hat, különböző műfajú játékkal lehetett gazdagabb, no nem a mi jóvoltunkból, hanem az adakozó kedvében lévő Epic Gamesnek köszönhetően. Az Unreal Engine-ről és a Fortnite-ról ismert cég ugyanis régóta igyekszik elragadni a koronát a Valve üzemeltette Steamtől, és e stratégia részét képezi, hogy rendszeresen osztogat ingyenes játékokat.

Az ünnepek alatt ráadásul nem heti, hanem napi rendszerességgel, így bizony éves szinten jóval több mint félszáz játékkal járult hozzá kollekciónk gyarapításához a múltban, és idén is.

Hirdetés

Ma a Mutant Year Zero: Road to Eden című alkotást hozta el nekünk az Epic, amiben taktikai és szerepjátékos elemek keverednek. Alapját a Mutant Year Zero című svéd asztali szerepjáték jelenti, és ahogy a címe is sugallja, mutánsokat (köztük egy humanoid kacsát és egy szintén két lábra emelkedett vaddisznót) terelgetünk az új generációs XCOM-okra hasonlító összecsapások során.

A Mutant Year Zero: Road to Eden a szokott módon kerülhet a birtokotokba: vagy a fenti linkre kattintva juttok el a játék termékoldalára, vagy pedig az Epic Games Store kliensébe bejelentkezve, ahol már csak rá kell böknötök a GET gombra mielőtt lejár az idő, ugyanis 24 óra múlva már egy másik játékra csaphattok le ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)