Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyen játéka különleges fogás lesz

|

A szó szoros értelemben lesz különleges fogás.

Hirdetés

Nemrég megint eltelt egy újabb csütörtök, amikor is frissült az Epic Games Store ingyen játékos kínálata, így most lehetőségetek van térítésmentesen bezsákolni a City of Gangsterst és a Dishonored: Death of the Outsidert. Mindkét cím megéri a maga jelenlegi, 0 forintos árát, de a Dishonored kifejezetten különleges franchise, aminek minden darabját érdemes kipróbálni. Jövő héten azonban kikerül a Death of the Outsider az ingyenes kosárból, és helyére egy olyan menedzsmentjáték kerül, amiben a benned élő Gordon Ramsayt kell boldoggá tenned. Vagy inkább táncolni az idegszálain, mivel már a játék címéből is sejthető, hogy itt nem tökéletes menü az asztalon. Legalábbis egykönnyen nem.

Hirdetés

A Recipe for Disasterben egy éttermet kell felépítened és működtetned. Aki valaha dolgozott már vendéglátásban (vagy látott elég Kitchen Nightmares epizódot) az pontosan tudja, hogy nem lesz egy egyszerű menet: gyors döntések, konyhai dráma, és folyamatos hajtás várja a szakma legjeit. Mind a látvány, mind a játékmenet megér egy misét szerintünk, érdemes várni a jövő csütörtököt is, addig lessetek rá az alábbi videóra, hogy eldönthessétek, nektek mennyire jön be ez a stílus.

A Recipe for Disaster február 9-től lesz ingyenes, és egészen február 16-ig lehet majd felmarkolni. Tesztek vele egy próbát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)