Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékait érdemes lesz majd letölteni

|

Jövő héten is frissül majd az Epic Games Store ingyenes felhozatala, és az érkező újdonságok a JRPG és a horror-rajongóknak is érdekes lehet.

Hirdetés

Az Epic Games Store rendületlen lelkesedéssel (és nem kevés pénz ráfordításával) folytatja tovább azt a szeretetre méltó szokását, hogy újabb és újabb ingyenes játékokat vág hozzánk csak azért, mert bejelentkezünk a boltjukba, és kattintunk párat unottan. Bár még mindig divatos szófordulat a kommentszekcióban az "ingyen sem kellene", azért lássuk be: heti 2 új cím bezsákolása nem annyira kellemetlen dolog, mint egy prosztatavizsgálat. Például. 

Tegnap frissült a kínálat, a következő néhány napban még lehetőségetek lesz behúzni az Alba - A Wildlife Adventure-t, és a Shadow Tactics: Blades of the Shogunt. Ezek már csak november 17-ig maradnak elérhetőek a csodálatos Free Games fül alatt pihenve.

A jövő héten a fenti párost új játékok fogják felváltani, melyek közül az egyik a JRPG rajongóknak, a másik a horrorfilmek szerelmeseinek szól.

Hirdetés

A Dark Deity az előbbi tábor kincse lesz, ami egy klasszikus, korai Final Fantasy játékokat idéző körökre osztott móka izgalmas karakterekkel, és taktikus harcokkal. A másik játék az Evil Dead: The Game, ami egy asszimetrikus PVP horror-móka a Dead by Daylight nyomdokait követve, Ash Williams világába mártva.

A fenti páros november 17-től lesz elérhető november 24-ig. Ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)