Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékait is érdemes várni

|

Szokás szerint két játékot ad majd ajándékba a Fortnite és az Unreal Engine mögött álló cég piactere.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve sem lankad az Epic Games Store adakozó kedve, kitartóan folytatja a játékosztást, amitől nem titkoltan azt reméli, hogy azokból a tömegekből, akik csak a lootért érkeznek, előbb vagy utóbb rendszeresen visszatérő vásárlók lesznek. Hogy ez tényleg így van-e, mondjátok el ti, írjátok meg kommentben, hogy rátok hatott-e a csali.

Legutóbb a Fallout 3 töltötte be ezt a szerepet, akkor a Bethesda szerepjátékához az Evoland Legendary Edition csatlakozott, most pedig a Warhammer 40,000: Mechanicus és a Saturnalia párosát adhatjátok hozzá gyűjteményetekhez. Ezzel a lehetőséggel október 3-ig élhettek, ugyanis aznap fog frissülni az Epic Games Store promóciója.

Hirdetés

Az újdonságok egyike a Rising Storm 2: Vietnam című multiplayer FPS lesz, amely 64 fős ütközeteket kínál húsznál is több térképen. Több tucat fegyvertípust, helikoptereket, aknákat és csapdákat is bevethetünk a győzelem érdekében.

Kinek nem kenyere kompetitív multi, egy izgalmas puzzle-játékkal ütheti agyon az időt. A Filament feladványait megoldva kell kiderítenünk, hogy mi történt a The Alabaster nevű kutatóhajó legénységével.

Mindkét játék november 10-én válik elérhetővé. Ha netán kimenne a fejetekből, akkor sem kell aggódnotok, időben szólni fogunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)