Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékát garantáltan le akarod majd tölteni

|

Egy megbízható szivárogtató szerint a következő alkalomra már az AAA kategóriából válogatott az Epic.

Hirdetés

Jó ideje már, hogy a heti rutin részeként a szokásos csütörtöki váltáshoz közeledve izgatottan várjuk az Epic Games Store soron következő ajándék játékának (vagy játékainak) leleplezését. Amikor ugyanis letölthetővé válik az aktuális ingyenes játék (és ez hét napon át így is marad), jellemzően rögvest kiderül, hogy mit adhatunk hozzá a kollekciónkhoz egy héttel később.

Alkalmanként azonban megesik, hogy már hamarabb kiszivárog az Epic Games Store meglepetése, valahogy úgy, ahogy most is történt. A videojátékok iránt érdeklődő Twitter-felhasználók körében nem éppen ismeretlen billbil-kun szerint április 6-ától a The Following kiegészítőt is tartalmazó Dying Light: Enhanced Editiont szerezhetjük meg ingyen.

Hirdetés

Annak, aki talán nem hallott még róla, dióhéjban annyit érdemes tudnia a Techland alkotásáról, hogy zombiktól hemzsegő, belsőnézetes túlélőhorror amit a nyitott világ, valamint a parkour-elemek tettek különlegessé. Bár viszonylag régi darabnak számít (2015-ben debütált), a lengyel stúdió példásan sokáig támogatta, számos frissítést és tartalmi bővítést adott ki hozzá az évek során, melyeknek köszönhetően még ma is megállja a helyét. Ha ránk hallgattok, nem hagyjátok ki.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)