Hirdetés

Az Epic Games Store két jövő heti ingyenes játéka az RPG-rajongók álma

|

Az Obsidian Entertainment két ikonikus RPG-jét húzhatjuk be hamarosan teljesen ingyen, ráadásul nem is akármilyen kiadásban.

Hirdetés

Viszonylag kevés olyan embert ismerek, aki a "Tessék, itt egy ingyen játék!" felkiáltásra, úgy felel, hogy "Nem kérem, köszönöm". Márpedig az Epic Games Store heti rendszerességgel sorozza meg a könyvtárunkat kalandok sorával. Most egy klasszikus indie játék, a Cave Story kibővített változatát húzhatjuk be, jövőhétre azonban nagyon komoly címekkel készül az Epic Games.

A szerepjáték rajongók akár már most búcsút mondhatnak szabad óráiknak, ugyanis az RPG műfaj mestere, az Obsidian Entertainment két kalandjához lesz szerencsénk. Tudjátok, ez az a stúdió, melynek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords, a Neverwinter Nights 2, a Fallout: New Vegas, a South Park: The Stick of Truth vagy a The Outer Worlds.

Hirdetés

Jövőhéten egyrészt behúzhatjuk a Pillars of Eternityt, mely a hagyományos, Baldurs Gate szériával fémjelzett műfaj továbbgondolása. Aki szereti az akár több órára rúgó karaktergenerálást, az érdekes csapattársakat és a taktikát igénylő harcokat, az mindenképp adjon egy esélyt a játéknak.

Ráadásul egyből a Definitive Editionhöz lesz szerencsénk, mely tartalmazza a játék kiegészítőit, egy zenei albumot, egy digitális artbookot és még sok egyéb jóságot.

A másik behúzható cím a Tyranny lesz, mely hasonló alapokon nyugszik, mint a Pillars of Eternity, de a hagyományos fantasy receptet kicsit megbolondítja azzal, hogy a történet akkor veszi kezdetét, amikor a világban a "gonosz" máris győzedelmeskedett. Az elnyomó hatalom archonjaként kell fellépnünk és elfojtanunk egy lázadást, és ahogy sejteni lehet, ehhez kemény döntések teljes sorát kell meghozzuk. 

Ebben az esetben is a Gold Edition jár, tehát a kiegészítőkön felül rengeteg egyéb kis játék-beli apróságot kapunk, nem is beszélve a digitális cuccok soráról.

Mindkét cím a klasszikus RPG-k műfajának gyöngyszeme, tehát aki kedveli a zsánert és még nem játszott velük, annak kötelező darabok. Pillars of Eternityt és a Tyrannyt jövőhét csütörtöktől (december 10.) egy héten keresztül tudjátok majd behúzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)