Hirdetés

Az Epic Games Store két újabb játékot kínál ingyen, jövő héten is remek címeket kapunk

|

Most is igazán kiváló játékokat ad nekünk ajándékba az Epic, de ha lehet, a jövő héten még szélesebbé válik majd a mosolyotok.

Hirdetés

Mától két új játék vált teljesen ingyenesen elérhetővé az Epic Games Store-ban, de ezt a menetrendet már ti is pontosan tudjátok, hiszen borítékolható, hogy minden csütörtökön kedveskednek nekünk valami efféle ajándékkal. Most sincs ez másként.

Hirdetés

A Devolver Digital gondozásában megjelent Enter The Gungeon egy dungeon crawler lövölde, ami a klasszikus árkádgépek hangulatát keveri kellően beteg humorral. Akik kedvelik az efféle stílust, garantáltan megtalálják vele a számításukat. Másik aktuális ingyenes játékunk, a God's Trigger leginkább a Hotline Miami rajongóit célozza meg, ez az akciójáték viszont jelentősen továbbfejlesztette annak alapkoncepcióját - Paca tesztjéből részéletesen kiderül, miért is olyan jó móka ez. Előre szólunk, hektószám ömlik benne a vér, erre készüljetek fel lelkileg.

Az is kiderült továbbá, hogy az Enter The Gungeont és a God's Triggert jövő héten, azaz augusztus 27-én 17 órakor a 2016-os Hitman és a Shadowrun Collection váltja majd. Utóbbi a Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut, Shadowrun Returns és Shadowrun Hong Kong - Extended Edition játékokat foglalja magában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)