Hirdetés

Az Epic Games Store következő ingyenes játéka az ARPG rajongóknak szól

|

Ha szeretsz dungeonok mélyében kincseket keresni, akkor a jövő héten mindenképp jelentkezz be az Epic Games Store felületére.

Hirdetés

Az Epic ezen a héten három kiváló játékkal, a Lifeless Planettel, a Killing Floor 2-vel és a The Escapists 2-vel ajándékozta meg a platform felhasználóit. A három kis ajándék mellett az is kiderült, hogy mire számíthatunk legközelebb: ingyenes lesz a Torchlight 2. A sorozat legutóbbi része egy gyöngyszem volt, ami tökéletesen kárpótolta azokat, akik nem rajongtak a Diablo 3 játékmenetéért.

Hirdetés

Amíg arra várunk, hogy a Torchlight 3 maga mögött hagyja az early access jelzőt, elszórakozhatunk majd ezzel a tényleg remekül sikerült epizóddal. A Torchlight első része gyakorlatilag egy nagy hosszú dungeon crawl volt, de a második rész kiengedett minket a szabadba, ahol változatos terepeken, változatos ellenfeleket gyilkolhattunk karaktereinkkel, persze számtalan képesség, loot és finomhangolható felszerelések tengerében úszva.

A Torchlight 2 pontosan július 16-án 17:00-kor válik majd ingyenessé az Epic Games Store-ban. Ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)