Hirdetés

Az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában vérszívónak állhatunk

|

Ma is egy remek ajándékkal lepett meg bennünket az Epic Games Store.

Hirdetés

Megállás nélkül dübörög tovább az Epic Games Store nagy karácsonyi ajándékszórása, így az előzetes vállalásoknak megfelelően ma is egy ingyenes címmel lepték meg a platform felhasználóit. Tegnap még a Mutant Year Zero: Road to Edennek örülhettünk, ma pedig teljesen világos volt, hogy valamiféle vámpíros játékra számíthatunk.

Erre engedett legalábbis következtetni az aktuális vörös-fekete "csomagolópapír", amit denevérek és koporsók díszítettek. 

Hirdetés

Sejtésünk beigazolódott, ma 17 órától ugyanis a Dontnod Entertainment 2018-ban megjelent akció-szerepjátéka, vagyis a Vampyr vált elérhetővé a megszokott módon, vagyis az Epic Games Store oldalán. Erről Chava anno azt írta a tesztjében, hogy "hibái dacára az utóbbi évek legjobb vámpíros játéka", ez az állítás pedig az eltelt idő tökrében is bőven megállja a helyét. A Vampyrt a következő 24 órában, vagyis holnap 17:00-ig tölthetitek le teljesen ingyenesen.

A következő tematikus csomagoláson egyébként láncos buzogányok vannak. Szerintetek mire számíthatunk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)