Hirdetés

Az Epic Games Store legújabb ingyenes játékának nagyon sokan fognak örülni

|

Ha szerettétek a klasszikus Fallout- és Wasteland-játékokat, akkor ezt a címet is imádni fogjátok.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, a mai ingyenes Epic Games Store játékot is kitalálta valaki a hivatalos bejelentés előtt, jó előre tudni lehetett, hogy ma 17 órától egy napon át az Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG (barátok között egyszerűen csak Encased) lesz az a cím, amit ma ajándékba hazavihet minden egyes felhasználó. Nos, pontosan így is történt. 

Az Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG azok számára lesz talán a legjobb meglepetés, akik nagyon szerették a régi Fallout-játékokat vagy épp a Wasteland szériát, mivel erősen ezekre hajaz az Encased is: egy körökre osztott harcrendszerrel operáló, izometrikus nézetet használó poszt-apokaliptikus szerepjátékról van ugyanis szó.

Hirdetés

Ráadásul az Encased nem is egy vészesen régi játék, eredetileg tavaly ősszel jelent meg. Ide kattintva bárki lecsaphat rá, de ne feledjétek, ezen művelet elvégzésére csak 24 óra áll a rendelkezésetekre!

Nyilván most is megkaptuk a következő csomagolópapírt, ez alapján lehet tippelgetni az újabb ajándék játékra:

Szerintetek mi fog holnap érkezni? Azért az a metrókocsi elég egyértelműnek tűnik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)