Hirdetés

Az Epic Games Store ma is ingyenes játékkal érkezik, de nem lesz mindenki boldog

|

Most egy közkedvelt lövöldét szerezettek meg költségek nélkül, de nem árt sietni.

Hirdetés

Már hagyománynak tekinthető, hogy az Epic Games különböző címekkel ajándékozza meg a felhasználóit karácsonykor, a menet pedig a szokásos módon zajlik: minden nap egy videojáték válik ingyenesen letölthetővé, viszont ez csak 24 órán keresztül érhetjük el.

Cserébe legalább naponta mást találunk a virtuális ajándékdobozban, és az a jó az egészben, hogy sosem tudhatjuk előre, mire számíthatunk a következő napon. Tippelni azért tudunk, hiszen a vállalat mindig megmutatja a következő játék csomagolópapírját, amelyből lehet találgatni a termékre: ennek köszönhetően nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy ma a Wolfenstein széria került sorra

Hirdetés

Sejtéseink beigazolódtak, az Epic Games Store valóban a MachineGames 2014-es FPS-ét, a Wolfenstein: The New Ordert adja ingyen ma, amelyben az egyszemélyes hadsereg, William "B.J." Blazkowicz egy alternatív jövőben ragad fegyvert, ahol a náci Németország teljes győzelmet aratott a második világháborúban.

Ez volt az első olyan Wolfenstein, amihez semmi köze nem volt a szériát megalapozó id Software-nek, de a kétkedések ellenére egy rendkívül élvezetes shootert kaptunk. Az viszont már nagyobb kár, hogy az Epic ezt már kínálta régebben ingyenes játékként, így hiába a közkedvelt cím, a hatalmas katarzis elmaradt. Viszont ha eddig kimaradt volna valamiért, érdemes pótolni ingyen az EGS-en keresztül

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Már láthatóvá vált a következő ajándék csomagolópapírja is, amely alapján nem nehéz kikövetkeztetni, hogy egy LEGO játékról lehet szó. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)