Hirdetés

Az Epic Games Store mai ingyenes címe segít majd levezetni a feszkót

|

Ne tévesszen meg senkit a cukiság és a rajzfilmes grafika, ez hardcore cucc!

Hirdetés

Furcsa című, rajzfilmes grafikájú játék az Epic Games Store aktuális karácsonyi ajándéka. A Redditen a beharangozó képet elemezve már megfejtették a rajongók, hogy a Them's Fightin' Herds lesz a következő ingyenes cím, és ez be is jött, a játék már tölthető is.

Az, hogy pónival, unikornissal és (öleléssel támadó!) alpakával verekszünk, ne tévesszen meg senkit, a Them's..-t mély harcrendszerrel áldották meg a fejlesztők: a négyfajta támadást a mozgással kombinálva már-már Mortal Kombat-i szintű élményben lesz részünk, leszámítva persze a vért.

A választható karakterek tulajdonságai merőben eltérnek, ahogy mozgásuk is, így érdemes kipróbálni mindet; sajnos nincsenek sokan, de így is nagyon sokáig élmény lesz a játék, érdemes például ezzel levezetni a karácsonyi összezártság okozta esetleges frusztrációt.

Hirdetés

Nézzétek meg videón is a várható élményt:

És különben is, ingyen van, nem? Mit veszíthettek? Irány az Epic Games Store, mielőtt érkezik a következő! Mit tippeltek, mi lesz az?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)