Hirdetés

Az Epic Games Store már közel 700 ezer forint értékben adott nekünk ingyen játékokat

|

Egy kisebb vagyont megspórolhattak azok, akik lecsaptak az Epic Games Store eddigi összes ingyen játékára.

Hirdetés

PCGamesN vette a fáradtságot, és kiszámolta, hogy a legutóbbi nekünk ajándékozott ingyenes Grand Theft Auto V-tel bezárólag eddig összesen 108 darab videojátékot adott nekünk az Epic Games Store teljesen ingyen. Itt még nem állt meg a matek, ugyanis azt is összeadták, eredetileg mennyit kellett volna fizetünk ezekért a címekért. 

Hirdetés

Számításaik végén pedig arra az eredményre jutottak, hogy az egyen ingyenes címek eredeti árazásával számolva 2018 óta összesen 2140,94 dollár értékben kaptunk játékokat - ez forintra átszámolva 695 473 forintot jelent (még többet egyébként, ha az eurós árakkal számoltunk volna, és azt váltjuk át később forintra). Egyelőre még nem tudni, hogy mi érkezik a GTA V után, de a pletykák szerint a Civilization VI és a Borderlands: The Handsome Collection is felbukkanhat majd valamikor az Epic Games Store ajándékai között. Mi egyiket sem utasítanánk vissza, az már biztos. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)