Hirdetés

Az Epic Games Store ötödik karácsonyi ingyen játékát is sokan fogják szeretni

|

Ma egy kimondottan friss és ötletes szerepjátékot kaptunk.

Hirdetés

Erősen kezdett az Epic Games Store, hiszen négy nap leforgása alatt olyan címekkel lehettünk gazdagabbak, mint a Shenmue III, a Neon Abyss, a Remnat: From the Ashes, valamint tegnap a The Vanishing of Ethan Carter. Annak a kedvéért, aki eddig nem értesült az ünnepi ajándékosztásról, érdemes röviden felidézni, hogy december 16-a és 30-a között naponta másik játékot ad ingyen az EGS.

Mindez persze azzal jár együtt, hogy mindössze 24 óráig él egy-egy ajánlat, utána már másik játék következik a sorban. Hogy mi, azt akár meg is tippelhetjük az ajándékot rejtő csomagolás mintázata alapján.

Hirdetés

Most épp a díjakkal elhalmozott indie szerepjáték, a Loop Hero lapult alatta, amely azzal lopta be magát sokak szívébe, hogy el mert szakadni a megszokott formulától: kivételesen nem közvetlenül a hőst irányítjuk, hanem az útját egyengetjük, mégpedig oly módon, hogy az elé lepakolt kártyalapok által reprezentált környezet ilyen vagy olyan (meggyógyulnak a sérülései, gyorsabban haladhat stb.) hatással lesz rá.

Ne feledjétek, hogy holnap már jön is a váltás, addig viszont a Loop Hero pár kattintással megszerezhető akár úgy, hogy a fenti linkre böktök, akár úgy, hogy bejelentkeztek az EGS kliensébe, majd a GET gombra klikkeltek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)