Hirdetés

Az Epic Games Store új ingyenes cucca egy retró kollekció egy soha meg nem jelent címmel

|

Az Epic Games Store ingyenes retró játékgyűjteményéért az összes többi platformon 40 eurót kell majd fizetnünk.

Hirdetés

Az utóbbi két évben már a mindennapjaink részévé vált, hogy hetente kisebb-nagyobb ajándékokkal lep meg bennünket az Epic Games Store, folyamatosan szórja ránk a digitális piactér az ingyenes címeket. Most mégis sikerül szintet lépniük, ugyanis legújabb ingyen játékuk csak most jelenik meg, ráadásul Steamen, PS4-en, Xbox One-on és Switchen 40 eurót kérnek el érte. 

Hirdetés

Arról a Samurai Shodown NeoGeo Collectionről van szó, ami a legendás Samurai Shodown széria teljes gyűjteménye. Olyannyira teljes, hogy a végül elkaszált Neo Geo-s Samurai Shodown V Perfect is helyet kapott benne, ami korábban még soha, sehol nem jelent meg. Igazi csemege lesz tehát ez a sorozat keményvonalas rajongótáborának. A gyűjtemény összes játéka online funkciókkal bővült, továbbá egy halom extra tartalmat, vázlatrajzot, videointerjút, és több mint 200 klasszikus nótát pakoltak a csomagban. A Samurai Shodown NeoGeo Collection egészen pontosan a következő játékokat tartalmazza:

  • Samurai Shodown (1993)
  • Samurai Shodown II
  • Samurai Shodown III
  • Samurai Shodown IV: Amakusa's Revenge
  • Samurai Shodown V
  • Samurai Shodown V Special
  • Samurai Shodown V Perfect

Érkezett a gyűjteményes kiadáshoz egy látványos előzetes is: 

A Samurai Shodown NeoGeo Collection PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra jelenik meg. A konzolos verziók egészen pontosan július 28-án érkeznek, a steames kiadás június 18-án, az Epic Games Store-ban viszont már június 11-én lecsaphattok rá teljesen ingyen egy héten át - a többi platformon 40 dollárba/euróba kerül. 

Ha nem akartok lemaradni egyetlen ingyen játék lehetőségéről sem, akkor érdemes kapcsolódó rovatunkat böngészni a linkre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)