Hirdetés

Az Epic Games Store új ingyenes játékai az agyadat és a harctéri tudásodat is próbára teszik

|

Megint két ajándék játékot kínál az Epic Games Store.

Hirdetés

Az általános tendenciát követve ma is két ingyenes játékkal örvendeztette meg felhasználóit az Epic Games Store, és természetesen most is egy teljes hetetek lesz arra, hogy bezsákoljátok őket - után értelemszerűen a már beszerzett játékok bármikor újra letölthetők. 

Általában ugyebár 17 órakor szokott eljönni a váltás, de az óraátállítás ezen a héten egy kicsit átalakította a dolgokat, elvégre az Egyesült Államokban még nem kezdték el csavargatni a mutatókat, így délután 4 óta szabad a pálya, tölthető a két új cím. Egészen konkrétan a Filament és a Rising Storm 2: Vietnam.

Hirdetés

Előbbi egy igazán különleges puzzle-játék, melyben úgy kell a pályaelemeken keresztül-kasul csavargatnunk egy kábelt, hogy minden szükséges oszlophoz kapcsolódjon valamilyen formában, ezáltal fénnyel lássa el őket. Ez elírva messze nem hangzik akkora mókának, mint amekkora valójában, tényleg mindenképp érdemes tenni egy próbát a játékkal, ha szeretitek a fejtörőket. 

A Rising Storm 2: Vietnamot valószínűleg keveseknek kell bemutatni. Az Antimatter Games és a Tripwire Interactive közös játéka egy realisztikus csatákat prezentáló multiplayer FPS, ami nem túl meglepő módon a vietnámi háborút dolgozza fel.

Már azt is tudjuk, hogy hét nap múlva mire számíthatunk: jövő csütörtökön a 2020-ban megjelenet Alba - A Wildlife Adventure című kalandjátékot, illetve a méltán oly népszerű Shadow Tactics: Blades of the Shogunt lehet majd teljesen ingyenesen megszerezni - utóbbi mondjuk már most is 90%-kal le van értékelve, és csak 1382 forintba kerül, ha nem tudtok várni egy hetet, ennyit simán megérhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)