Hirdetés

Az Epic Games Store újabb ingyen játékait semmiképp ne hagyjátok ki!

|

Az A Total War Saga: Troy csak holnapig ingyenes, úgyhogy emiatt külön ajánlott sietni, de a másik két ajándékra is érdemes lecsapni.

Hirdetés

Akármilyen rossz is egy csütörtök, tartsa bennetek a lelket az, hogy minden héten, a nap végén, délután 5-kor újabb játékok lesznek ingyenesek az Epic Games Store-ban. Most sincs ez másképp, ráadásul összesen négy címmel bővíthetjük könyvtárainkat.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy ma megjelent az A Total War Saga: Troy, ami augusztus 14. 15:00-ig ingyenes az EGS-en, úgyhogy ezt feltétlenül igyekezzetek a lehető leghamarabb behúzni. Tesztünkben elmondtuk, miért ajánlott ezt megtenni, olvassátok el, ha kell még egy kis győzködés.

Augusztus 20. 17:00-ig lehet beszerezni a tavalyi év egyik nagy sikert arató soulslike-ját, a Remnant: From the Ashest, melyben akár két barátunkkal együtt is küzdhetünk mindenféle szörnyetegek ellen. A közönség általánosságban jobban szerette, mint mi, de semmit nem veszíthettek, ha adtok neki egy esélyt.

Végül pedig ott a The Alto Collection, ami két gyönyörű, fantasztikus, eredetileg mobilokra megjelent játékot foglal magába. Az Alto's Adventure és az Alto's Odyssey egyaránt remek, esti lazításhoz ideális.

Augusztus 20-ától az Enter the Gungeon és a God's Trigger lesz ingyenes, mindkettő remek, azokért is lépjetek majd be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)