Hirdetés

Az F1 2021 ingyen játszható a hétvégén

|

A Codemasters szimulátorának legutóbbi verziója most mindenki számára ingyenesen kipróbálható, és akciósan beszerezhető.

Hirdetés

Ahogy a valódi Forma 1 is felpörög az olasz Monza aszfaltján, úgy a virtuális térben is elindul a versengés. A Codemaster F1 sorozatának idei kiadása most ingyenesen játszható minden PC-s és konzolos pilóta számára.

Míg a PC-s tábor korlátlanul élvezheti a száguldás élményét, addig a konzolos játékosok egy korlátozottabb demó verziót kapnak csupán. Ugyan utóbbi nem hangzik nagyon jól, de az ingyenes hétvégét hirdető Twitter poszt szövegezése arra enged következtetni, hogy a konzolos próbaverzió a hétvégén túl is elérhető marad.

Hirdetés

Akárhogy is, a napokban mindenki ingyen pörgetheti a játékot, ráadásul 20-25 százalékkal olcsóbb áron be is húzhatjuk a teljes verziókat az adott platform digitális üzletében (ez a PC esetében a Steamet jelöli).

Ahogy minden más ingyenes hétvége esetében, úgy most is megtarthatjátok az eredményeiteket, így ha csak később szerzitek be a teljes verziókat, akkor is ott folytathatjátok majd a szezont, ahol abbahagytátok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)